Varm choklad

2013-01-31 @ 20:11:20 Allmänt Kommentarer (0)

Dricker varm choklad & läser, bästa kvällen! Snart ska jag mot sängen, tidiga kvällar.. Hörs i morgon!


Sista januari

2013-01-31 @ 17:00:35 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! I dag är det den 31 januari & i morgon är det februari! Tiden går fort asså..
Skolan i dag var lång tråkig, inget kul alls. Samma i morgon, tråkig skoldag.. Men man får leva med det! I morgon efter skolan ska jag nog träffa någon eller något, jag får se. Ni får tyvärr stå it med mass sådana här inlägg fram över nästa vecka, efter det ska jag ta i bloggen på riktigt! Vi ska ju ha nationella prov & sånt i skolan, så jag måste ju lägga bloggen liiiite åt sidan just nu.

Vi hörs sen!


Min oufit i dag

2013-01-31 @ 15:16:00 Allmänt Kommentarer (0)

stickat från JC // linne från bikbok // jeans från gina tricot //


Sheer cover

2013-01-30 @ 18:57:00 Allmänt Kommentarer (1)

Jag skulle verkligen vilja ha Sheer Cover just nu! Det verkar vara en super bra produkt! Sheercover är flera typer av smink och det är typ puder, foundation, primer osv. Det är ofta reklam om det på teven & hyn blir jätte fin! Man applicerar ju det som man gör med vanligt puder/foundation, men sheer cover ger mycket bättre resultat tycker jag.

Är det någon som har sheer cover? kommentera i så fall!



bild från google


Onsdag

2013-01-30 @ 15:35:37 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Jag kom hem förut & nu tittar jag på Topmodel. Det kommer vara dålig uppdatering i ungefär en vecka, så det blir tyvärr inget speciellt på bloggen.. Vi hörs sen!


Yoga

2013-01-30 @ 15:26:42 Allmänt Kommentarer (0)

Yoga som idrott, njaa..


Åhh

2013-01-29 @ 23:06:39 Allmänt Kommentarer (0)


Fruktsallad

2013-01-29 @ 20:30:22 Allmänt Kommentarer (0)

Nyttig frulle här ja, mums!


29 januari

2013-01-29 @ 17:22:24 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Skolan i dag var sjukt bra & rolig. Gjorde färdigt mitt linne & har precis börjat på ett kollage. I morgon blir det en seg skoldag med yoga som idrott, haha kan vara det tråkigaste! Har precis tagit på mig mys kläder & Snart blir det mat & sen efterrätt. Hörs sen, kramis!


Music in my head

2013-01-29 @ 16:26:33 Allmänt Kommentarer (0)

Slappar & lyssnar på musik, hörs sen!


Ny design

2013-01-28 @ 20:30:00 Allmänt Kommentarer (0)
Håller på att fixa med en ny desig! Jag vet inte riktigt när den kommer upp, men det blir nog en vecka fram över.. 
 

bloggtips för dig som bloggare

2013-01-28 @ 19:11:37 Allmänt Kommentarer (1)
• Var dig själv
 
Det är väldigt viktigt att vara sig själv tycker jag, då visar man sin riktiga sida! Lek ingen annan, utan var dig själv så lyckas du bättre. " Var dig själv, alla andra är redan tagna " 
 
• Ha kul och tro på dig själv
 
Blogga för att du tycker om det! Det är inte riktigt samma sak om man bloggar & bloggar men inte tycker att det är kul. Strunta i statistiken, kommentarerna och allt, blogga for the win! Det handlar inte om att få så här många läsare, så här många kommentarer osv. Ju mer du tror på dig själv desto snabbare kommer bloggen att växa. 
 
• Ta ingen skit
 
Jag själv tycker inte att det spelar så stor roll om man får någon negativ eller elak kommentar. Man blir ju såklart lite ledsen & så, men jag tycker att man ska skita i kommentaren & gå vidare! Låt inget påverka ditt bloggande, du driver din blogg själv! Människor som försöker trycka ner andra är säkert avundsjuka och mår inte bra själva. 
 
• Ha mycket bilder
 
Bilder är viktigt för att en blogg ska bli bra och intressant! Spela roll om det är mobil kamera eller systemkamera liksom, bara det blir en bra bild! Det blir ju förstås också tråkigt med BARA mobilbilder eller BARA kamera bilder, så det kan man variera mellan!
 
• Lagom mycket text
 
Tänk dig att du läser en text med riktigt mycket text så att ögonen knappt ser vad det står eller att du läser en blogg med bara några få meningar? Nja, inte så kul för mig i alla fall.. I bland kan man ju köra på långa inlägg med åsikter eller känslor eller inlägg då man bara har en bild & en mening, men man ska försöka ha lagom mycket text tycker jag. 
 
• Videoblogga
 
Själv har inte jag videobloggat än, men det ska jag verkligen börja med, lovar! I alla fall så tycker jag att bloggen blir mer levande och mer som en "blogg" när man videobloggar. Läsarna kanske vill höra ett inlägg när du spelar in dig liksom.. Gör ett videoinlägg & prata om din dag, något kul som har hänt osv. Om du har en hästblogg t.ex så kan någon filma när du rider eller om du har en mode blogg så kan du lägga upp en video om din snyggaste outfit kanske? 
 
• Din personlighet
 
Lägg in lite om vad din blogg handlar om och hur du är som person osv. i sidan av menyn kanske, då blir det bättre! Läsarna vill gärna se vem det är som bloggar och "vad" den personen bloggar om. 
 
• Ha kvalitet på inlägg
 
Det är bra om man varierar mellan mobil inlägg och dator inlägg tycker jag. Man märker lätt om det är ett mobil inlägg eller om det är ett dator inlägg, så det är bra att man varierar mellan det och inte kör en sak. Så lägg tid på att skriva kvalitet inlägg i stället för att slarva med mobil inlägg!
 
• Rätt stavning
 
Om du kör på ett mobil inlägg/dator inlägg & skriver fort så kan det lätt bli fel stavningar. Titta igenom ditt inlägg & se om du har stavat rätt & publicera den sen. Vissa läsare tröttnar fort på massa felstavningar & det är nog inte så trevligt.. 
 
• Lockande rubriker
 
Nu är inte jag bäst på detta heller, men det är ett bra tips! Skriv gärna lockande rubriker som hänger i hop med texten du har skrivit, då drar sig läsare lätt dit! Jag vet att det i bland kan vara svårt att hitta på en bra rubrik, men försök! 
 
• Snyggt & prydligt
 
Som ni vet så kanske det inte är så många läsare som drar sig till en ful & o prydlig design & header.. Försök & håll det snyggt & prydligt så vill läsarna gärna fortsätta läsa din blogg! Om du är dålig på designer så finns bloggdesign.nu där du kan ladda ner designer som du kan använda. 
 
 
 
Vi hörs sen! /e

✌ peace ✌

2013-01-28 @ 18:45:01 Allmänt Kommentarer (1)
Hej på er! Just nu sitter jag ensam hemma då pappa & lillebror är på bandy vm & mamma jobbar.. Fast ändå skönt att få vara i fred lite ;) Jag lyssnar i alla fall på musik & letar efter lite snygga kläder här online. Ska nog göra en fruktsallad, blir jätte sugen på det nu när alla lägger ut bilder på det.. Vi hörs sen! 
 
                            

Måndag

2013-01-28 @ 15:07:08 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Nu är jag hemma från skolan & tittar på top model. Jag får nog tillbringa resten av dagen i soffan eftersom jag har riktigt mycket träningsvärk i benen.. Jag stapplar fram som en anka haha, jag är helt lost.. Bloggar mer sen, kram!


I skolan

2013-01-28 @ 08:04:18 Allmänt Kommentarer (0)
Sitter i skolan just nu & väntar på att vi ska börja. Måndag är ju det sämsta, men det går nog bra! Jag tror inte att det blir något mobil inlägg mellan åt eftersom att det blir så himla dåligt, så ni får vänta tills jag har kommit hem! Vi hörs sen! 
 

5 saker ni kanske inte visste om mig

2013-01-28 @ 07:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
• Jag är ganska intresserad av mode
 
• När jag blir stor vill jag bli modell (hahahaha) 
 
• Jag älskar att sola & bada (haha sämst var den) 
 
• Jag tycker bara att grön/blå eller bruna ögon är fina.. 
 
• Jag kanske ska färga ombre! (jag har choklad brunt nu och då ska det i så fall bli ljusbrunt i topparna) 
 
 

2013-01-27 @ 18:44:21 Allmänt Kommentarer (0)
Dagen i dag var ganska bra! Hade lite tråkigt där och där, men jag hade mest roligt. Nu ska vi äta ostkaka och sen ska jag förbereda mig inför skolan i morgon.. 
Jag märker alltid att jag har så himla lite att skriva om medans många har mycket att skriva om.. det är faktiskt inte så lätt att komma på vad man ska skriva ;) Rubrikerna är också lite svåra i bland när man inte riktigt vet vad inlägget handlar om, så nu fick det bli en liten stjärna. I kväll blir det nog kanske inga mer inlägg, så vi hörs i morgon i stället! 
 
Btw, har gjort några tidsinställda som kommer upp i morgon vid morgonen // förmiddagen, så håll utkik!
 

Tar en promenad

2013-01-27 @ 17:54:38 Allmänt Kommentarer (0)

Tar en liten promenad ute med mami, hörs sen


Vinter // sommar?

2013-01-27 @ 16:24:01 Allmänt Kommentarer (0)

Vilken dålig fråga, SOMMAR såklart!! Längtar mer än mest till sommaren! Sol, bad, glass & allt.. Fast jag vet ju att det finns några små där ute som tycker om vinter mer ;)



Jag chansade på ett datum då vi slutar skolan, så det är ungefär 137 dagar kvar.. :/


Söndag - morgon

2013-01-27 @ 12:02:23 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Jag vaknade förut & nu ska jag äta. Dagen kommer att spenderas hemma, kommer inte kunna vara med på träningen då mina ben är helt off. Kan typ inte gå, har säkert riktigt mycket träningsvärk i dem.. Jag kör på en vanlig söndag med bara slapp i soffan & plugg. Hörs sen!


godnatt

2013-01-27 @ 00:22:18 Allmänt Kommentarer (0)

Mina ögon vill verkligen slocka nu, men jag kör på ett snabbt inlägg. Tränade ganska mycket förut, men det var mest ben & mage jag tränade. Ska försöka göra det många gånger i veckan & se om det ger resultat! Hörs i morgon!


I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be WORTH it.



Haha oj vad biffig.. Haha skämta, har faktiskt inte tränat mina armar..


Michael kors

2013-01-26 @ 18:23:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Kolla på detta.. :O
Älskar verkligen alla MK saker! Så snygga & så coola! Väskorna & klockorna är verkligen snygga ❤ 

Pluggar..

2013-01-26 @ 16:44:00 Allmänt Kommentarer (0)

Nämen tjena! Tog en paus från träningen, är helt slut @ död. Tänkte plugga lite matte läxa nu när jag inte har något att göra, härligt med musik till också!
Hörs sen!


Bom boooom bom


Träningspass

2013-01-26 @ 12:42:30 Allmänt Kommentarer (1)

Hej! I dag ska jag träna nere i gymmet & verkligen anstränga mig! Har inte tränat på länge, så det är bra tid att göra det nu.. Jag kommer också att använda mig av en träningsapp, den är ganska bra. Bloggningen kommer va sådär, men jag ska göra mitt bästa. Vi hörs sen!


Vilken dag

2013-01-25 @ 23:01:33 Allmänt Kommentarer (0)

Har varit en otroligt bra dag fri från otur. Skolan var liiite tråkig, men ändå ganska kul. Hade också kul efter skolan & nu fredagsmys! Bra bra! I morgon har jag inte planerat något speciellt, men jag får se vad som händer. Nu ska jag chilla runt lite & sen mot sängen, hörs i morgon!


Halloj

2013-01-25 @ 20:03:27 Allmänt Kommentarer (0)

Myser här! Ahjo verkligen.. Haha nä men, you get it..

Hörs sen!


Fredag

2013-01-25 @ 16:37:47 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Mami & papi kom nyss hem med lite saker. Fick en mysig filt, mascara & läppstift. I kväll blir det pizza & film, haha tjockis.. Men gott i alla fall, får nunna mig lite nu ;-) vi hörs sen med bättr bloggning!


Beautiful morning

2013-01-25 @ 08:21:37 Allmänt Kommentarer (0)

NOT. Det var svinkallt & jätte fult ute. hata vinter!!
Sitter i alla fall i skolan just nu och bloggaaar. Åker inte med mamma&pappa till uddevalla sen, de åker själva & shoppar.. Vi hörs sen!


Fredag - här kommer vi!

2013-01-24 @ 20:45:29 Allmänt Kommentarer (0)

Ligger i sängen & ska snart läsa. Läser verkligen sjukt länge, så jag får va i säng tidigt.. I morgon säger vi välkommen till fredag, wiho! Skoldagen är usch och blä, men efter det så säger vi välkommen till den "riktiga" fredagen med massa godis & film! Åker kanske till Uddevalla i morgon som sagt, vet inte om bara m&p åker eller om jag & min lillebror ska följa med, så vi får se!

Vi hörs i morgon, puss!


Just nu

2013-01-24 @ 16:29:43 Allmänt Kommentarer (0)

Sitter & tittar på lite kläder på internet. Finns massor av fin fina & coola saker. I morgon åker jag kanske till Uddevalla & shoppar lite, kul! Vi hörs sen!


otur

2013-01-24 @ 15:17:50 Allmänt Kommentarer (0)

Hej på er! Jag har haft sjukt mycket otur dem senaste dagarna, orkar inte berätta allt men aa..
Jag är ledsen för den USLA uppdateringen, men det får bli mindre uppdatering några dagar till..
Just nu tittar jag på tv & hoppas att detta inlägget kommer upp eftersom det är ett mobil inlägg. Vi hörs "senare"!


dagens oufit
blå stickad tröja//skjorta under den//jeans//armband//


chillin' is killing

2013-01-22 @ 15:58:00 Allmänt Kommentarer (1)
 
Tittar på tv & myser. Har verkligen inte lust att sitta här hemma & må dåligt, fml.. Har i alla fall precis gjort färdigt en läxa, känns bra att det är färdigt i alla fall.. Klagar väldigt mycket nu, haha, men hoppas ni förstår mig.. Ni är i alla fall bäst & tack för att ni läser min blogg älskade bloggisar! 

wow

2013-01-22 @ 13:46:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Det här var så snyggt! Lite svart "spikes" blandat med färg, wow.. Inte för pyntigt, utan plain & simple. Passar perfekt nu till våren. Love it!

tisdag morgon

2013-01-22 @ 10:53:00 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Jag är sjuk i dag, jag har typ något fel på magen.. Är helt däckad här i soffan, dricker lite té bara. Vet inte riktigt om det blir bra uppdatering i dag, men jag hoppas jag kan klämma in några inlägg här & där. Hörs sen!


New in

2013-01-21 @ 17:49:00 Allmänt Kommentarer (0)


svar på frågestunden

2013-01-21 @ 14:20:00 Allmänt Kommentarer (0)
Varför började du blogga? Jag började blogga för att mina vänner bloggade, men jag tyckte också att det var kul att skriva av sig lite :) 
 
 
Har du bra betyg?Jajjamensan! 
 
 
 
Vilka är dina drömmar/mål för 2013? Har inte direkt några speciella drömmar/mål faktiskt, haha.. 
 
 
 
Favorit affär ? Hm.. Gina tricot, bikbok & hm :) 
 
 
 
Favorit djur ? Kissekatt!
 
 
 
Bästa kompisar ? Elin, Irma, Fanny, Agnes, Jennie, Lovisa, Nora & Tilda :) 
 
 
 
Kan du börja videoblogga ? Självklart! 
 
 
 
Vad använder du för smink ? Typ mascara, puder, & lite ögonbrynspenna
 
 
 
vem/vilka kan du berätta allt för? Familjen & kanske en/två vänner
 
 
 
Hur ser din morgon ut? Vaknar, tar på mig, äter, borstar tänderna & fixar mig, sen iväääg till skolan! (en vardagsmorgon) 
 
 
 
Vilken klass går du i? 6:an
 
 
 
förebild? Megan Fox 
 
 
 
Din favoritmat ? Tacos!
 
 
 
Gillar du nån ? Njae, typ inte
 
 
 
Hur många bloggar har du haft ? Tappat räkningen.. 
 
 
 
Bästis ? Dem jag skrev där uppe :)
 
 
 
Hur gör du för att matcha kläder och nagellack? Jag målar aldrig naglarna typ, så jag vet inte.. men jag vill oftast att kläderna ska matcha accessoarerna & så :) 
 
 
 
Och kan du göra fler videobloggar? (sminkvideo) Japp! 
 
 
 
 
 

bom bam

2013-01-21 @ 10:16:00 Allmänt Kommentarer (0)

school

2013-01-21 @ 07:58:15 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Jag har precis kommit till skolan & ska nu svara på min frågestund. Vi börjar 8:50, så jag har kommit en bra stund tidigare.. Frågetstunden kommer upp ungefär i eftermiddag, jag gör den tidsinställd. 
 
Dagen i dag spenderas nog hemma, lite chill måndag så. Vi hörs! 
 

                                        

myser

2013-01-20 @ 17:50:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men det hände lite oplanerade saker, så aa.. Jag skulle till affären med mami &  efter det så åkte vi till överby en sväng också! Köpte en jeansväst, visar bilder i morgon. Jag kör på några inlägg senare för nu ska jag äta, hörs sen!
 
 
KVÄLLENS OUTFIT
 

mornin'

2013-01-20 @ 13:39:48 Allmänt Kommentarer (0)
Hej på er! Jag vaknade förut och har precis ätit frukost. Snart ska jag hem från Sara & sen så  ska jag se om mami & papi har planerat något kul att göra. Jag tänkte köra på dagens planer, men jag gör det senare.
 
Nu var det ett tag sen jag la ut outfits, tips & sånt, så jag tänkte göra det lite senare. 
 
 
 
världens gamlaste och oseriösa bild på mig & sara

my homie

2013-01-19 @ 22:54:12 Allmänt Kommentarer (0)
Tjenixen! Sitter hos Sara & vi ska nog göra något kul snart. Har tyvärr inte alls mycket att blogga om, så jag tänkte bara säga god natt & så ses vi i morgon! 
 


 

-

2013-01-19 @ 18:38:23 Allmänt Kommentarer (0)
Snart kommer några gäster & efter det så ska jag titta på film! Lite snabb uppdate här, kling kling!
 
 


Ny header

2013-01-19 @ 12:23:19 Allmänt Kommentarer (0)
Har fixat en ny header nu!
Jag har tagit inspirations bilder på sånt jag tycker är snyggt, har ju riktat mig in på glitter & glamour, så ja ;) Om man tittar noga så ser man att det är lite rosa nyans på sidan av själva headern också, så det är lite vitt & lite rosa. 
Vi hörs!
 

hello

2013-01-19 @ 11:32:22 Allmänt Kommentarer (0)
Nu är jag vaken & har precis ätit. I dag skulle jag till överby med Agnes, men mitt busskort hade inga pengar & vi skulle få gäster.. 
Jag har lite tid att fixa lite med en ny header, så det ska jag hålla på med nu. Hoppas det blir någon, haha!
 
Vi hörs senare med bättre bloggning!

Haha, kreativt.. (inte) 
 
 

Min dag

2013-01-18 @ 21:31:14 Allmänt Kommentarer (0)
Hej på er! I dag har jag vart i skolan & efter så åkte jag med Agnes hem! Jag gjorde massa mobilinlägg som tyvärr inte kom upp, haha.. Vi har i alla fall haft det bra & riktigt kul ;) 
 
Jag äter lite godis nu & ska snart typ göra något.. I morgon vet jag inte vad som händer, kanske träffar en kompis eller så! Vi hörs sen/i morgon, puss!
 
vi tittade på film! glömde ta lite mer bilder, så aa.. 
 
 

godmorgon

2013-01-18 @ 07:53:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan! Jag har nyss kommit till skolan & nu sitter jag här & har grymt roligt... haha skoja, har verkligen inte kul.. Väntar på att de andra ska komma, hoppas att dem kommer snart! 
Dagen idag är som vanligt & ganska bra. Ska bli kul med lite helg efter skolan, hihi
 
Hörs sen
 
#oldpic
orkar verkligen inte ta nya!

bloggar mer imorgon, puss!

2013-01-17 @ 19:09:02 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
#oldpic

torsdag

2013-01-17 @ 16:26:47 Allmänt Kommentarer (0)
Hej på er! Jag är fortfarande sjuk, asså fy! Har inte gjort någonting idag, bara suttit i soffan & stirrat på tv:en.. Hahah nej men, ni vet vad jag menar.. 
Dricker i alla fall milkshake nu & snart kommer resten av familjen hem. Bloggen tas inte direkt på allvar (haha) just nu, för jag orkar inte sitta vid datorn & blogga när jag är sjuk osv.. Jag tar igen när jag känner för det, bara så att ni vet!
Ha en bra torsdag så hörs vi sen!
 

Sad, but true

2013-01-17 @ 13:48:42 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
         
 

fråga/svar

2013-01-16 @ 19:23:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
vad är det för ställen? eller länder eller vad man nu ska kalla det :)
 
 
Sv: Det är stränder som finns i Thailand och typ i Mexico eller något :)
 

 
 

gossip girl

2013-01-16 @ 14:41:28 Allmänt Kommentarer (0)

underbart

2013-01-16 @ 13:16:31 Allmänt Kommentarer (2)
Åh, så fint! Har verkligen lust att åka utomlands nu.. Men i sommar, då åker vi till värmen! 
 

bilder tagna från google & collage gjort av mig

sjuk

2013-01-16 @ 08:06:49 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan! När jag vaknade imorse var jag dålig i magen & kände mig jätte konstig! Jag fick stå över skolan i dag, blööö! Nu tittar jag på disney och dricker té, måste bli frisk till i morgon i alla fall..  Det blir dålig uppdatering, men ni får stå ut. Ha det bra, friska små bloggläsare ;) 
 

Victoria's secret

2013-01-15 @ 19:39:00 Allmänt Kommentarer (1)
Ett litet inlägg jag har lagt upp på min förra blogg, men det är så fina saker, så ni måste se det! 
 
 
 
~ jätte fina och mysiga kläder/saker!

Jag ställer fråga till er

2013-01-15 @ 17:49:00 Allmänt Kommentarer (0)

Ser att det är en/flera personer som kommenterar anonymt ganska mycket på min blogg.. Alltså det är fina & snälla kommentarer, men jag vill gärna att ni skriver namn!

Så, är det någon som vet vem det är? 

Vi hörs sen


Frågor/svar

2013-01-15 @ 16:42:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
Vilket lag går du i i fotboll och vilken stad kommer laget i från ? :)
 
Sv: Jag går i VIF och laget kommer från vbg :) 
 
Gillar du one direction? Asså tycker du dom är bra ? 
 
Sv: Alltså, jag vet inte riktigt.. vissa av deras låtar är bra, men de flesta är inte så jätte bra enligt mig.. Dem ser ganska bra ut också, så aa ;) Jag tycker väl helt enkelt om dem lite kanske.
 
Har du en egen mac book air? 
 
Sv: Japp! Eller datorn kommer i från skolan och alla har fått en dator, så på sätt & vis så är det skolans datorer.. Saken är den att vi får ta med den hem och använda den, precis som om det vore våran egen dator :) Vi får i alla fall ha den i 4 år till, så det är ju som ens egna dator :) 
 
 

Home sweet home

2013-01-15 @ 15:12:13 Allmänt Kommentarer (1)
Hallå! Jag kom precis hem från skolan & sitter nu & äter macka & tittar på tv. Livet är chillldill! I skolan i dag hade vi Bild, det var verkligen jätte kul! Jag hade med mig ett vitt linne och tryckte " Young, wild & free " på den. Jag är inte riktigt färdig, men hoppas det blir bra! Får ta och längta till nästa tisdag nu då..
Bloggar mer senare, har inte så mycket att säga just nu.. Hörs sen
 
 
 

Frågestund

2013-01-15 @ 08:06:00 Allmänt Kommentarer (1)
 
Frågestunden håller fortfarande på, så tryck här nedan för att komma till den! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dagens planer

2013-01-15 @ 07:58:59 Allmänt Kommentarer (0)
• Gå till skolan, vara i skolan & gå hem från skolan
 
• Äta osv 
 
• Fixa mina naglar
 
• Titta på film
 
• Blogga osv (kommer göra det flera gånger under dagen, men aa) 
 
 
 
Det kanske händer något " oplanerat " under dagen, så jag kanske uppdaterar detta inlägget då :) 

Godmorgon

2013-01-15 @ 06:50:37 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Jag har precis vaknat & ska snart äta frukost. Jag mobilbloggar just nu, så jag hoppas att inlägget kommer upp denna gången!
Är ganska glad i dag.. Tisdagar är ju den BÄSTA skoldagen! Kör på dagens planer sen, vi hörs!


Hey beauty

2013-01-14 @ 19:33:08 Allmänt Kommentarer (0)


Trött tjej

2013-01-14 @ 19:27:29 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! I dag får det bli en dålig uppfateringsdag gör att jag somnade igen.. Är så trött, jobbig skoldag..
Jag får blogga mina "special" inlägg i morgon, vi hörs!


måndag

2013-01-14 @ 15:44:49 Allmänt Kommentarer (0)
Hej på er! Jag kom nyss hem från skolan och äter just nu. Toast & oboy, gottt! 
Senare kommer det upp lite roliga saker, så håll utkik! Detta blev dagens korta inlägg, men jag hoppas att det är okej! Hörs sen
 


skolan har börjat

2013-01-14 @ 07:58:57 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Jag vet att det var dålig uppdatering i går kväll, men då tog läxorna över.. Det är faktiskt inte den enda orsaken, för jag gjorde inlägg från mobilen som aldrig kom upp! Sämsta blogg . se appen.. 
 
Nu är det i alla fall morgon och skolan har börjat igen, bara att längta till nästa helg.. 


 

sista dagen i veckan

2013-01-13 @ 16:11:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Jag kom hem från träningen nyss och den var helt okej.. ganska långtråkig men ändå bra! Jag har precis ätit & har nu startat datorn. Läste ttela och såg att en tjej omkom i går, vila i frid! Det hände här i den lilla staden där jag bor, så det är lite tråkigt.. Snart ska jag i alla fall titta på film & utnyttja sista dagen i veckan, hörs sen!
 
 
 100 % oseriös, bara så ni vet
har inga andra bilder på datorn, så det är därför det bara är samma bilder


söndag - morgon - söndag - morgon

2013-01-13 @ 12:27:03 Allmänt Kommentarer (2)
Hej! Nu är det morgon och jag har precis käkat frukost. Vädret ute är så himla fint just nu! Det snöar lite lätt & sakta medan solen skiner.. 
Om någon timme åker jag till träningen & efter det så kanske jag & familjen hitta på något kul. Ha det så bra & härligt denna söndagen så hörs vi sen! 
 

Besöksrekord

2013-01-12 @ 23:44:00 Allmänt Kommentarer (0)

Då var det besöksrekord! Är riktigt nöjd med mina läsare och alla ni där ute är helt underbara! Tack för att ni läser min blogg, bästa ni.
Nu ska jag hoppa i säng och sova, i morgon blir det nya tag. Hörs i morgon

<3

 


frågestund

2013-01-12 @ 22:09:00 Allmänt Kommentarer (6)
Hejsan svejsan! Jag har tänkt att köra på en frågestund nu här på bloggen, hoppas ni gillar det! Jag har inget mer att säga förutom.. fråga på!
 

 

tja

2013-01-12 @ 18:15:28 Allmänt Kommentarer (3)
Nu sitter jag här & chillar med livet, haha! Elin & Jennie kom hit förut & vi bara snackade & myste lite! Hade ingen aning om att de skulle komma, haha söta tjejer! Snart ska jag sätta på en film & sen blir det plugg igen.. bättre att göra alla läxor & sånt i dag än  att vara stressad i morgon osv. I morgon blir det fotbollsträning & jag är riktigt taggad, har verkligen saknat fotbollen! 
 
Hörs sen
 
 
 
sliten tjej

1 vecka

2013-01-12 @ 15:54:00 Allmänt Kommentarer (0)
Jag har bloggat i exakt 1 vecka på denna bloggen, det känns sjukt lite.. Jag skapade ju bloggen i oktober 2012, men jag gick över till nattstad i stället och lät denna bloggen bara stå och ruttna här.. Men nu är jag ju tillbaka här, känns bra! Jag är väldigt nöjd över hur bra det har gått med bloggen ändå fast jag har bloggat på den i 1 vecka, det blir bättre och bättre för varje dag som går! Jag ska helt klart stanna här och driva min blogg vidare, hörs sen!
 


vinnaren i veckans blogg

2013-01-12 @ 14:16:00 Allmänt Kommentarer (2)
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Det kommer massor av tävlingar, så bli inte för besvikna om ni inte vann! Det kanske kommer en tävling väldigt snart, så håll utkik!

Fullt upp

2013-01-12 @ 12:58:08 Allmänt Kommentarer (0)

God morgon! I dag blir det dålig uppdatering för jag har massvis av plugg att göra! Jag kommer såklart dra vinnaren & så, men det blir kanske inte så många allmänt vanliga inlägg.. Jag ska göra mitt bästa i alla fall, hörs sen!


1D & godis

2013-01-11 @ 20:29:15 Allmänt Kommentarer (1)

Hej! Vilken mysig fredag, eller hur?!
Jag läser 1D boken & käkar godis, hur kul som helst! Gick ner till mami & papi förut och satt vid brasam, varmt & skönt!
I morgon ska jag nog hitta på något, senare på kvällen blir det plugg.. Måste man så måste man ;)
-----------------------------------------------------
Veckans blogg är SLUT i morgon, så ni har fortfarande chans att anmäla er om ni inte har gjort det!


Go fredag

2013-01-11 @ 17:28:02 Allmänt Kommentarer (0)
Äter lite godis och myser, bästa fredagen! Bloggar mer senare!
 
ja, jag har nyss brutit mitt nyårslöfte som var att inte äta godis, men det är okej för pappa.. fast jag får inga pengar.. 
 

DAGENS OUTFIT

2013-01-11 @ 15:07:00 Allmänt Kommentarer (0)
Jeans & tight kofta från gina, uppsatt hår, smink & parfym
 
 

blogg.se appen

2013-01-11 @ 15:04:35 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men just nu vill jag bara dränka blogg.se appen! Den är så sjukt dålig och vill aldrig publicera mina inlägg, hur många jag än gör! Jag antar att det bara blir data bloggning på ett tag nu, men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt!
Kommentera om ni vet en annan och bättre app man kan blogga i från, kram!
 
 
 
 
 
 
BILDLÖST INLÄGG

fredag

2013-01-11 @ 08:17:12 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! I dag är det fredag & det är bra! Egentligen är inte den här fredagen så jätte rolig, mest tråkig.. skoldagen är lång och tråkig osv.. 
När jag kommer hem så ska jag kanske åka till överby, men annars blir det fredagsmys! Ha det så bra nu så hörs vi sen!
 

Natti

2013-01-10 @ 22:45:46 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Förlåt för att jag inte blogga förut, men jag var så klumpig så jag somnade.. Haha, jag sov ända fram till nu..
Jag ska i alla fall läsa nu och sen försöka sova, så ni får ha det jätte bra och hoppas det var okej att jag sov lite förut ;)

Hörs i morgon


Naglar alá Emila

2013-01-10 @ 16:42:00 Allmänt Kommentarer (3)

Tänkte visa en bild på mina naglar, tycker att naglarna är snygga men limmet har börjat synas osv.. Jag ska ta bort de snart och lägga på nya.

Vi hörs sen


glitter & glamour

2013-01-10 @ 15:44:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
 

anmäl er till veckans blogg

2013-01-10 @ 08:18:00 Allmänt Kommentarer (8)
                                                    Tryck på bilden för att komma till tävlingen
 

morgon - skola - morgon - skola

2013-01-10 @ 08:16:04 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Jag har precis åkt till skolan & väntar på att vi ska börja. Skoldagen blir som vanligt och när jag kommer hem så ska jag blogga mycket! På min förra blogg skrev jag att jag skulle ha "glitter & glamour" som tema, så jag får börja med lite smink/mode inspiration och tips! Ni får ha det jätte bra så hörs vi senare med bättre bloggning!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag har sett att ganska många har anmält sig till veckans blogg, vad kul! Den avslutas ju på lördag, så det kommer nog komma ännu mer anmälningar.  
 
 
 
gammal bild, orkar inte ta nya

vågigt hår

2013-01-09 @ 19:25:00 Allmänt Kommentarer (2)
Hej! I dag körde jag på vågigt hår, tyckte det var ganska snyggt & mitt hår såg längre ut.. haha!
Detta blir som ett litet tips inlägg om hur ni får vågigt hår utan att använda plattång/locktång osv. 
 
Fläta bara två flätor och sov med dem så blir det vågigt nästa dag! Om du vill ha väldigt vågigt så ska du göra täta och hårda flätor, men om du inte vill ha jätte vågigt så kan du fläta lite lösare flätor. Spraya också lite hårspray så att det håller sig, sen är det klart! 
 
 
Bild på hur mitt hår var i dag! Det var egentligen mycket vågigare, men jag sprayade aldrig hårspray.. haha! 

 

2013-01-09 @ 17:56:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 

Dagens planer

2013-01-09 @ 16:51:41 Allmänt Kommentarer (0)

^ Läsa 1D-boken

^ Äta

^ Titta på film

^ Träna & sen ta en frukt & vila

^ Duscha osv

^ Hoppa i säng


Efter skolan

2013-01-09 @ 15:30:36 Allmänt Kommentarer (0)

Hej! Efter skolan så svängde jag & papi in på bokia & köpte lite saker! Jag köpte 1D boken & ett spel man spelar när man har tråkigt i bilen.
Mami står i alla fall & lagar tacos, mumma! Min favvo..

Hörs sen


Kvällsmys

2013-01-08 @ 19:43:41 Allmänt Kommentarer (1)

Framför brasan! Gott med lite snacks & bloggning. Tack för att ni hjälpte mig med att välja skal, tror att det blir 1:an!

Hörs sen



Har redan lagt upp denna bilden, men orkar inte ta en ny bild..


1, 2 eller 3?

2013-01-08 @ 17:44:00 Allmänt Kommentarer (14)
Ni måste hjälpa mig! beslutsångest..
 
Vilket skal är snyggast?!
 
 
 
 
1.
                                                                                2.
                                                                                      3.
 
 
                                                                                K O M M E N T E R A 
 
 
 

TISDAG KVÄLL

2013-01-08 @ 16:59:22 Allmänt Kommentarer (1)
Hej! Skoldagen i dag var jätte bra! nästan inget jobb.. Morgonen gick åt att prata om lovet & ha det allmänt bra och resten av skoldagen gick åt att fördjupa sig i någonting som vi ska visa upp på någon utställning. Man kunde välja mellan bild, trä/sy slöjd och typ film.. jag valde i alla fall bild! I bild så kunde man göra massor av saker, men jag ska nog välja att göra tryck på tröjor. 
 
Vi hörs sen med bättre bloggning
 
detta blev ett väldigt tråkigt inlägg
 

Justin Bieber - drömkillen

2013-01-08 @ 15:36:56 Allmänt Kommentarer (1)
                        
 
Jag har tänkt att berätta lite om hur jag började gilla Justin, so here we go - 
 
Jag har både gillat & ogillat honom, så det har gått lite svängigt för mig. När jag var ungefär 9/10 så gillade jag inte hans musik, men jag gillade själva "honom".. Efter ca 1 år så älskade jag honom,  ville ha biljetter till hans konsert osv. När jag började gilla honom (det var ju då när jag var 9/10 år) så var han ju ganska liten, och nu kan jag inte förstå att det verkligen är han! Justin har förändrats mycket på utseendet (speciellt hans hår) , men insidan är likadan.
 
Han är så godhjärtad och hjälper verkligen till. Han gjorde allt för en stackars liten flicka som  hade cancer, han spenderade mycket tid med henne. Justin har verkligen ett hjärta av guld! Han bryr sig om sina fans och älskar dem, det tycker jag är väldigt bra!
 
Jag tycker också att han har blivit sjukt mycket bättre på att sjunga, mycket bättre än när han var yngre! Hans sångröst är inget att snacka om, den är verkligen fin! Han har så fin röst och fina låtar.. 
 
Lite kortfattat så gillar jag honom för att han har ett hjärta av guld och har gått igenom så grymt mycket, du är bäst Justin! Får ju självklart inte glömma att han är snyggast också ;)
 
vad tycker ni om honom? bra // dålig? kommentera :)
 

dagens planer

2013-01-08 @ 08:16:00 Allmänt Kommentarer (0)
• Gå till skolan, va i skolan & gå hem från skolan
 
• Laga mat & äta
 
• Blogga osv
 
• Handla med pappa/mamma
 
• Till slut.. bara chilla! Inte mycket speciellt att göra dessa dagar, blöh..

första dagen i skolan

2013-01-08 @ 08:04:48 Allmänt Kommentarer (0)
Då var det första dagen i skolan efter jullovet i dag, opppa! Själva lektionerna & det börjar klockan 9:00, så jag får vänta en timme till.. Snart så kommer det upp ett  "dagens planer" inlägg också ;)  
 
Jullovet har varit fantastiskt kul och skönt, men nu börjar skolan och nu måste man gå den andra vägen. Bloggen och datorn får jag lägga lite mer åt sidan medan jag satsar mer på skolarbete. Jag kommer inte sluta blogga (självklart), men jag har också massa andra viktigare saker att göra. 
 
         

veckans blogg

2013-01-07 @ 17:48:00 Allmänt Kommentarer (29)
        

Foto

2013-01-07 @ 16:22:00 Allmänt Kommentarer (1)

Har tagit lite bilder i dag med Sara.. Kan säga att det var svinkallt!!
Hörs sen


Godmorgon måndag

2013-01-07 @ 10:31:00 Allmänt Kommentarer (0)

Sitter vid brasan & bloggar, mys! Var nyss och hämtade posten då jag märkte dimman ute.. Så kallt! Hoppas på bättre väder..
Jag vaknade 08:00 och har försökt sova, men det gick inte.. Snart så ska jag i alla fall fixa frukost och äta.
-----------------------------------------------------
Det kommer snart en tävling på bloggen, så håll ögonen öppna ;)


Morgondagen

2013-01-06 @ 20:09:00 Allmänt Kommentarer (1)

I morgon så ska jag ta lite bilder med Sara. Jag hoppas att det blir fint väder så att vi kan gå till ett bra ställe! Resten av dagen får ni veta i morgon på "dagens planer".
Nu ska jag i alla fall plugga , duktig tjej ;) Efter det så ska jag i säng, måste vänja mig inför skolan..

Hörs i morgon

Btw! Förlåt för att jag inte har tagit nya bilder, men jag har varit sjuk osv..


viktig info

2013-01-06 @ 18:05:00 Allmänt Kommentarer (1)
(viktig & viktig..) 
 
 
(Bilden blev suddig & jag vet inte varför) 
Det jag menar är att ni ska trycka där uppe i kommentarsfältet istället för "Lämna en kommentar?" ikonen, det blir bara komplicerat när man trycker på den!
 
 

Britney Spears Fantasy

2013-01-06 @ 16:50:00 Allmänt Kommentarer (0)

Jag tipsar er lätt om denna obeskrivliga parfymen! Den luktar jätte gott och doften håller länge. Parfymen heter Fantasy och kommer i från Britney Spears typ.. 

Parfymen var en av mina julklappar, så jag vet inte var den finns att köpa.. Man kan i alla fall lätt beställa på nätet på många hemsidor. Jag fick parfymen tillsammans med en tvål och bodylotion, så jag vet inte riktigt vad själva "parfymen" kostar tyvärr.. 

 

Hörs sen

Det finns även en parfym som heter typ Midnight Fantasy som ser ut likadan ut, fast den är blå i stället för rosa. 


Dagens planer

2013-01-06 @ 16:20:00 Allmänt Kommentarer (1)
 
^ Städa mitt rum
 
^ Se till att allt är färdigt inför skolan på tisdag
 
^ Ta en sväng ute och få lite frisk luft
 
^ Blogga (kommer att komma tips inlägg osv..) 
 
^ Ta fram kläder till i morgon osv
 
^ Till sist bara njuta av livet!!

iphone cases

2013-01-06 @ 15:29:55 Allmänt Kommentarer (1)
Satan fina iphone skal! Ser ni victoria's secret skalet? Lite.. konstigt, men ändå coolt ;) 
 

Sommaren 2012

2013-01-06 @ 10:58:00 Allmänt Kommentarer (0)

Saknar sommaren jätte mycket! Jag hoppas att sommaren 2013 blir varm, speciellt i Sverige.. 


Nya läsare

2013-01-06 @ 09:29:00 Allmänt Kommentarer (1)

God morgon! Jag tänkte bara säga att jag säkert har massor av gamla läsare från nattstad, men även nya läsare. Ni kommer alltså få se några liknande inlägg/tips från min gamla blogg, men bara IBLAND.

Hörs senare


Btw, nlägget innan detta skrev jag i går klockan 23:30 och så kom det ut klockan 01:00 ?!?! Om ni har tips på bättre appar än blogg . se så kommentera!

 


         
 

Sleep well

2013-01-06 @ 01:22:00 Allmänt Kommentarer (1)

Det här är den enda låten jag kan somna till, älskar flowet & flytet.
Burhan G, du är bra!!


Ny blogg

2013-01-05 @ 22:26:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Jag flyttade från nattstad.se hit för att se hur det funkar här. Nattstad var verkligen riktigt bra och enkelt, men jag var inte så noga med kategorierna och ville bara börja om med hela bloggandet. Jag har kvar min nattstad blogg ifall jag byter tillbaka, men förhoppningsvis så stannar jag här. 
 
Vi hörs i morgon med mycket bättre bloggning