natti

2013-04-28 @ 22:39:46 Allmänt Kommentarer (0)

hej! ska snart sova, men jag passade på att slänga in ett inlägg fort. i morgon blir det skola igen & under veckan är det det "sista" nationella provet! under veckan ska jag också visa er skolavslutningsklänningen jag köpte idag och så ska jag även köpa ett par svarta klackskor som jag la undan idag som jag ska hämta under veckan. snart är ju outfiten inför skolavslutningen klar, perfaa!

nu ska jag sova, hörs i morgon

en bild från tjejkvällen (skriver om det i morgon)


3 nya

2013-04-28 @ 17:18:20 Allmänt Kommentarer (0)
hej! jag var en sväng på överby med mami förut & jag köpte väl lite saker. hade planerat att köpa nya skor, jacka osv men jag tror vi köper det nästa vecka. hur som helst så köpte jag ett svart linne, en bb cream och 3 hårband till fotbollen!
 

i'm on

2013-04-27 @ 11:56:03 Allmänt Kommentarer (0)
hej! jag vet att det har varit usel uppdatering de senaste dagarna men tråkigt nog har jag inte haft så mycket tid.. jag ska i alla fall börja blogga som vanligt igen. 
 
snart ska jag äta & sen ska jag nog städa huset lite. klockan 6 i kväll ska jag på tjejkväll hos elin, ska bli jätte kul! i går var jag & min sötis lovisa & köpte presenter till elin & tilda. vi åt också på mcdonalds & tittade runt på kläder. jag hittade en skolavslutningsklänning, 2 par skor & kläder. åker nog till överby på söndag & ser om jag köper det jag hittade i går. 
ha det bra, puss
 
 
1 & 2. på överby med lovisis
3. laga pannkakor
4. kvällsmys, film

todays outfit

2013-04-24 @ 14:24:56 Allmänt Kommentarer (0)

tisdag

2013-04-23 @ 14:55:00 Allmänt Kommentarer (0)
tjenatjena! står i köket just nu & lagar mat! mästerkocken ju, haha.. nä men tänkte slänga in ett litet inlägg medan maten kokar. jag kom nyss hem från skolan som har varit en helt okej dag. vi hade nationella prov i mitt favorit ämne (engelska) i dag & jag tyckte det gick väldigt bra i alla fall! sen hade vi också slöjd, bild & allt det där. 
 
senare i dag ska jag på träningen & efter det göra lite läxor. chill tisdag! dubai del 3 kanske kommer ut i dag, jag får se om jag hinner. ha det bra, puss
 
 
 

ny design & header

2013-04-21 @ 19:04:02 Allmänt Kommentarer (0)
hej! som ni har sett så har jag fixat en ny header & design. headern har jag gjort själv men designen är tagen från bloggdesign.nu. har gjort ändringar på designen också, så lite stolt känner jag mig för jag suger ju på designer haha.. hur som helst, vi hörs i morgon! puss
 

super väder ☀

2013-04-21 @ 17:24:38 Allmänt Kommentarer (0)
hejsan! även i dag var det riktigt skönt väder, så jag har varit ute hela dagen kan man säga. som ni har märkt bloggar jag inte lika mycket som jag gjorde innan, men det är för att jag inte riktigt har tagit tag i bloggen på riktigt ännu.. vill ha en riktigt fin design som passar nu till våren & kanske en ny header. det ska i alla fall vara nytt & fräscht på bloggen, då börjar jag blogga på riktigt igen. jag har precis samlat ihop 3000 poäng och jag får se om jag kör en pro design eller något. hur som helst så blir det nog ett inlägg till ikväll (tips inlägg) & jag hoppas att jag hinner ännu fler. nu ska jag åka & handla, hörs sen! 
 
 
take me back.. dubai 

frozen yoghurt

2013-04-20 @ 17:05:33 Allmänt Kommentarer (0)
smakade på denna godingen i dag & tycker att den var jätte god! det är fryst yoghurt toppat med hallon, jordgubb, päron eller vad som helst (man kan välja i affären vilken smak). hur som helst köpte jag på lidl, men det finns säkert i andra affärer också. 
 
 
 

varmaste dagen i år

2013-04-20 @ 15:35:14 Allmänt Kommentarer (0)
hej!! i dag är det skit varmt & jätte skönt väder, lätt den varmaste dagen i år! jag har varit ute hela förmiddagen, så därför har det varit lite dålig uppdatering.. jag uppdaterar mer sen, lovar! senare i dag ska jag inte göra något speciellt, bara chilla. ha det bra så hörs vi sen, puss
 

favoritdagen

2013-04-19 @ 17:47:00 Allmänt Kommentarer (0)

hej på er! i dag är det fredag & det känns jätte bra! Köpte lite godis förut & det ska jag smaska i mig i kväll, haha.. kom nyss hem från träningen som bara var 1 timme, men den var ganska bra. snart ska jag sätta på en film & dricka té & äta päron.. haha! jag kanske ska åka & titta på match sen, jag får se hur det blir. vi hörs senare ik, puss!


HUNTER

2013-04-18 @ 20:23:29 Allmänt Kommentarer (9)
skulle bli jätte tacksam om ni skulle kunna hjälpa mig genom att rösta om vilka hunters som är snyggast! glansiga eller matta?.. kommentera!
 
 

torsdag

2013-04-18 @ 15:11:40 Allmänt Kommentarer (0)
hej! kom nyss hem från skolan & har precis ätit. nu ska jag snart sätta på en film & mysa. i kväll gör jag lite läxor & sen i morgon är det fredag!! ska bli så skönt med helg igen. min Dubai del 3 kommer nog i helgen också, så ni behöver inte fråga på chatten/ask hela tiden! ni får ha det jätte bra nu så hörs vi sen!
 

DUBAI - DEL 2

2013-04-17 @ 17:40:00 Allmänt Kommentarer (1)
 
 
 
 
ferrari world! det ligger i abu dhabi och ferrari world är jätte stort. man kan testa på, titta på & mycket annat. vi gick bara in & tittade & köpte lite saker i shoppen. fint!
 

 
 
wild wadi waterpark! sjukt roligt ställe med många rutschkanor & attraktioner, super kul! vi hade en riktigt rolig dag där & passar perfekt när man vill ha extra kul. värt att besöka! (vi var också på ett annat vattenland som jag visar i en annan del)
 
btw, den höga byggnaden som ni ser i bakgrunden på många bilden kallas för Burj Al Arab och det är världens lyxigaste hotell, jätte fint eller hur! 

film mys

2013-04-17 @ 15:23:39 Allmänt Kommentarer (0)
 
oseriös bild...
 

skolavslutnings klänningar

2013-04-16 @ 19:20:57 Allmänt Kommentarer (10)
nu har jag börjat leta efter skolavslutningsklänningar eftersom skolavslutningen börjar närma sig. längtar så sjukt mycket! hur som helst vill jag att ni kommenterar vilken klänning ni tycker är finast så är ni bäst!
 
 
 
KOMMENTERA 1 OM NI TYCKER ATT DENNA ÄR FINAST:
 
 
 
 
 
KOMMENTERA 2 OM NI TYCKER ATT DENNA ÄR FINAST:
 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA 3 OM NI TYCKER ATT DENNA ÄR FINAST:
 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA 4 OM NI TYCKER ATT DENNA ÄR FINAST:
 
 
 
 
 
 

äntligen vår

2013-04-16 @ 16:01:20 Allmänt Kommentarer (3)

hej! sitter just nu i utrummet & hör hur fåglarna kvittrar & solen skiner. helt sjukt hur bra vädret är i dag! jag ska i alla fall vara ute, chilla & göra läxor resten av dagen. blir ingen träning då jag gör färdigt läxorna i stället.. de måste ju bli klara någon gång!

i går såg ni väl att jag la ut del 1 av Dubai, vad tyckte ni om det? ska jag köra på en del 2 också? kommentera!
har även fått frågor om jag kan lägga ut vad jag köpte i Dubai & det gör jag nog sist för då blir det i ett videoinlägg! sparar det bästa till sist vet ni..
vi hörs sen! puss


DUBAI - DEL 1

2013-04-15 @ 17:20:51 Allmänt Kommentarer (2)
nu äntligen har jag lite tid att lägga ut Dubai del 1 här på bloggen, så enjoy! detta kommer främst handla om de första dagarna och det är stranden osv. 
 


 
en otroligt fin strand med världens finaste vatten & sand - jumeirah beach. så himla fint där och det är helt underbart! en plats som är värd att besöka! (fick tyvärr inte så många bilder därifrån) 
 
 
detta är i abu dhabi och även där är det jätte fint! i abu dhabi finns det fina stränder, shopping ställen, ferrari world osv (lägger upp mer om det i ett annat inlägg) 

ben & jerry's

2013-04-15 @ 15:17:38 Allmänt Kommentarer (0)
unnar mig med lite ben & jerry's, riktigt gott!
 

love pink - new case

2013-04-13 @ 17:49:55 Allmänt Kommentarer (2)
åh, älskar det! 

3 nya smaker

2013-04-12 @ 21:55:56 Allmänt Kommentarer (0)
idag smakade jag och irma på de nya smakerna av loka och dem var riktigt goda! här under är ett litet "smakprov" på hur bra de smakade. 
 
LEMON PIE: 
 
denna smaken var ganska god enligt mig. den var lite för "citronig", men helt okej. smaken av pajen var inte så god, så det hade varit bättre om det bara var citron eller paj. lokan får 3/5 poäng, haha!
 
 
 
CHOCOLATE SHAKE:
 
nu tänker ni säkert hur choklad smak kan smaka bra som loka smak, men helt ärligt var den riktigt god! den luktade mycket choklad och hade choklad som eftersmak, men själva vattnet smakade inte så mycket choklad. tyckte i alla fall den var bra och den får 4/5 poäng, haha..
 
STRAWBERRY ICECREAM: 
 
enligt mig var detta den lokan med bäst smak, lätt! den smakade jordgubbs glass i både för och eftersmak och den var inte så stark, så det var bra. god var den också, haha! den får också 4/5, men jag tyckte ändå den smakade lite bättre än chokladen.. så detta är den bästa smaken tycker jag!
 
ALLA NYA SMAKER: 
 
tipsar er om att smaka, värt!
 
 
 
 
 

mer bloggning snart

2013-04-12 @ 17:52:00 Allmänt Kommentarer (0)
lovar att uppdatera er med lite annorlundare inlägg sen som kan vara lite åt tips kategorien, så håll utkik! kram

in school

2013-04-12 @ 08:24:06 Allmänt Kommentarer (0)

hej på er! nu sitter jag i skolan & har precis kommit hit. sista dagen i skolan & sen helg! ska bli sjukt skönt. efter skolan idag följer jag med irma hem & sover över där till imorgon då vi ska på bomässan med laget, kul!

igår var jag i alla fall med fanny & vi gjorde chokladbollar, spela fotboll haha & myste. bästa fanniii!
ha en bra dag så hörs vi sen, puss


bild från igår


fannybanny

2013-04-11 @ 16:22:00 Allmänt Kommentarer (0)
hej! nu sitter jag hemma hos mig med fanny och vi har precis bakat chokladbollar.  snart ska vi äta mat och sen går vi väl ut eller något. skolan i dag var bra, men det var mycket prov.. det gick i alla fall ganska bra! vi hörs sen, puss
 
 
bild tagen för 100 år sen..

i'm back

2013-04-09 @ 17:53:37 Allmänt Kommentarer (1)
hej på er kära bloggläsare! har inte bloggat på en vecka nu och det är för att jag har varit i underbara Dubai! jag har haft det grymt bra & härligt, längtar redan tillbaka! jag kommer att göra inlägg & videoinlägg om hur det var, vad jag köpte osv, så håll utkik! i detta inlägget tänkte jag bara säga att jag är tillbaka nu och kommer börja blogga som vanligt igen. det kommer bli ganska lite inlägg de två senaste dagarna eftersom jag har mycket att göra, men jag gör mitt bästa. ha det bra så hörs vi! 
 
 
 
ett collage från dubai (det kommer att komma mer bilder)