wednesday

2013-08-28 @ 16:52:56 Allmänt Kommentarer (0)

hej! idag har jag spenderat min tid i skolan & nu är jag hemma. imorse var det riktigt kyligt, så nu börjar det verkligen bli höst vilket betyder att jag måste inskaffa mig nya kläder! funderar på en ny jacka, men vet tyvärr inte vilken.. måste även ha nya skor också, hoppas på primeboots, även om de är ganska dyra.
förresten, förlåt för den dåliga uppdateringen! det är så att vi har dålig uppkoppling hemma just nu, men allt blir som vanligt typ den 1 september, så bara några dagar kvar och jag kan blogga som vanligt igen. vi hörs sen


min outfit för några dagar sen (har inga andra bilder)


victoria's secret mjukis

2013-08-25 @ 16:56:00 Allmänt Kommentarer (1)
min efterlängtade mjukis kom för några dagar sen & gud vad glad jag blev, haha! men visst är den fin?! tycker den är super fin & jätte skön! beställde från victoriasecret.com och det gick jätte bra att beställa därifrån, lite dyrt men skitsamma. vi hörs, puss på er
 
 

dagens

2013-08-23 @ 14:59:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 

lördag

2013-08-17 @ 22:22:23 Allmänt Kommentarer (0)

hej! i går & i dag har jag inte mått så bra, har haft ont överallt typ & hoppas det går över i morgon för då har jag match.
jag har i alla fall varit ute & gått med sara i dag, hade för ont i knäna för att springa haha.. men annars har jag inte gjort så mycket i dag, bara chillat hemma. i morgon har jag som sagt match & efter den ska jag nog förbereda allt inför skolan som börjar på måndag!
vi hörs i morgon, puss


nike free run 5.0

2013-08-17 @ 14:24:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
 
äntligen har mina älsklingar kommit! tycker att de är sjukt snygga, jätte bekväma och har en såå fin färg! så jag är verkligen glad att jag beställde dem haha. har inget mer att skriva, så vi hörs sen

Liseberg

2013-08-16 @ 14:31:54 Allmänt Kommentarer (0)

hej! i går var jag & mina tjejer på Liseberg som var sjukt kul! jätte bra dag verkligen! om någon timme ska jag på träning och sen ska jag bara ta det lugnt. på måndag börjar skolan & jag har faktiskt saknat det, haha.. men jag kanske åker till överby i morgon och köper nya kläder eller något. på söndag är det match & aa, sen börjar den vanliga vardagen. vi hörs sen, puss


beställt

2013-08-08 @ 17:49:00 Allmänt Kommentarer (1)
hej igen! blev ett till inlägg, men aja. i går beställde jag två saker som jag har velat ha jätte länge & nu äntligen, haha. jag beställde ett par rosa nike joggingskor & en mjukisdress från victoria's secret! tänkte egentligen beställa en juicy couture, men de fraktade typ inte till sverige så det fick bli en victoria's secret då :)
kommer ta lite tid innan sakerna kommer, men jag ska nog ta kort och visa er när sakerna har kommit. ha det bra, puss
 
 
 
SKORNA
 
 
 
MJUKISDRESSEN
 

färgelanda cup

2013-08-08 @ 16:17:16 Allmänt Kommentarer (0)
hej på er! jag har just packat klart till cupen & har lite småsaker kvar att packa. i kväll ska nog jag & pappa åka & köpa godis & sånt till cupen. sen resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt & vila. vi kommer va borta i tre dagar, så jag kommer väl troligtvis hem på söndag eller något. det kommer inte bli någon uppdatering, så tyvärr blir detta nog det sista inlägget tills jag kommer hem. hur som helst, ni får ha det jätte bra så ses vi! puss
 
 
 
 

6/8-2013

2013-08-06 @ 13:26:33 Allmänt Kommentarer (0)

hej! i går hade jag träning och det va jätte skönt och kul att börja träna igen. i dag har vi träning men jag vet inte om jag kommer.vi har också träning på onsdag igen och sen på fredag är det färgelanda cup! ska bli riktigt roligt!
jag ska i alla fall snart sola och kanske göra en smoothie. ska även testa lite nya makeups, typ experimentera med ögonskuggor och sånt. aja, ha det bra så hörs vi!


sunday

2013-08-04 @ 22:30:00 Allmänt Kommentarer (0)

hejsan! i dag tränade jag väldigt mycket, så därför va det dålig uppdatering. hur som helst så började dagen med att jag & min broder vaknade tidigt och fixade en lyxig frukost till mamma som va våfflor, glass, bär osv. mamma fyller ju år i dag så vi ville överraska henne. grattis världens bästa mamma, älskar dig mest av allt! finns ingen som du, mamma.

resten av dagen firade vi mamma & sen solade jag i ungefär 3 timmar. fick lite färg & gud vad fint väder det va i dag! i alla fall så på eftermiddagen så gick jag ner & sprang 3 km på löpbandet, tränade magen & gjorde övningar. det gick jätte bra & jag känner mig mycket skönare när jag har tränat lite. ska fortsätta så ungefär varje dag & hoppas det ger resultat. snart ska jag se på en film & mysa, så vi hörs i morgon!


new in from the trip

2013-08-03 @ 20:27:00 Allmänt Kommentarer (0)
här är lite nya saker från resan, har säkert glömt något men jag vet inte vart allt är.
vissa saker har jag köpt på flygplatsen & vissa i belgrad!
 
 
 
 
klocka från Dolce & Gabbana
 
 
klocka från Guess
 
 
bikini från Legend World Wide
 
 
nagellack från OPI & nagellack från Golden Rose
 
 
linne från Benetton
 
(min spegel va lite smutsig, så därför är det små prickar överallt)
 
 
mascara från Benefit
 
 
bodylotions från Balea
 
 
body butters från The Body Shop
 
 

clouds

2013-08-03 @ 16:45:40 Allmänt Kommentarer (0)
i dag trodde jag det skulle bli väldigt varmt och soligt eftersom många hade sagt det, men tyvärr blev det lite åska, regn & moln. ingen sol alls, så jag kunde inte sola någonting haha.. men hur som helst så va jag på överby i dag igen för att köpa ett nytt skal till min nya iphone, men sen bestämde vi för att beställa ett skal för vi hittade inget på överby. jag fick med mig ett snyggt linne hem som jag kan ta kort på & visa er i morgon. annars har jag bara varit hemma & myst. i morgon vill jag gärna träffa någon, så hör av er eller något haha. ha det bra!
 
 

Ny mobil

2013-08-02 @ 19:38:47 New in Kommentarer (0)

hej! idag så köpte papi en ny mobil till mig och det blev en svart iPhone 5! skitglad verkligen! min bror fick min gamla iPhone 4s, så det va ju bra.
annars har jag inte gjort så mycket idag, haft det bra helt enkelt! jag har hört att det ska vara riktigt varmt imorgon så jag ska nog sola hela dagen och lite sånt. ni får ha det bra så hörs vi sen


tillbaka i sverige

2013-08-01 @ 13:23:28 Allmänt Kommentarer (0)
hej! jag kom tillbaka hem till sverige imorse  efter att ha varit borta i 1 månad. jag har haft det jätte bra & jätte kul! vi va i montenegro i 2 veckor typ och sen hos mormor och morfar i 2 veckor. jag blev jätte brun i montenegro för det var ju så himla varmt (hela familjen va ju typ pepparkakor), men sen när jag åkte till mormor och morfar så gick typ min färg bort så nu är jag inte alls brun jämfört med hur jag va innan. sen så har jag shoppat väldigt mycket bra saker som jag ska ta kort på och visa er, grymma saker verkligen! hur som helst så ska jag ut och springa i kväll kanske eller något, så vi hörs i morgon igen. bilder från semestern kommer under veckan tror jag, så vi får hoppas på det. 
 
puss
 
 
ett collage från semestern (bild från instagram)